Blokada sklepu
Ta funkcja służy do zablokowania strony sklepu. Przydatna może być wtedy, gdy na stronach sklepu prowadzone są jakieś prace (np. zmiana oferty, przebudowa szaty graficznej itp.) Kiedy włączysz blokadę, klientom przestanie wyświetlać się normalna strona. Ukaże się natomiast wprowadzony przez Ciebie komunikat.
|

Włączanie blokady



